177
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
4-5 στρόγγυλα κολοκυθάκια, βάρους περίπου 1 κιλό
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
200 γρ. βρασμένα ξερά φασόλια
1 μέτριο βραστό καλαμπόκι
3 ελιές πράσινες ξυδάτες (ή λεμονάτες)
1 πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου
αλάτι
πιπέρι
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
τριμμένο πικάντικο κασέρι με μπούκοβο (ή άλλο κασέρι)
τριμμένο gooda
καπνιστή πάπρικα
ΣΤΟ ΤΑΨΙ
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσ. ζεστό νερό
ο χυμός από 2 μέτρια λεμόνια
1 κύβος λαχανικών
Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα
Υλικά
- κολοκύθια 5 τμχ
- φασόλια 200 γρ
- καλαμπόκι 1 τμχ
- πράσινες ελιές 3 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- νερό 0.5 φλ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
4-5 στρόγγυλα κολοκυθάκια, βάρους περίπου 1 κιλό
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
200 γρ. βρασμένα ξερά φασόλια
1 μέτριο βραστό καλαμπόκι
3 ελιές πράσινες ξυδάτες (ή λεμονάτες)
1 πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου
αλάτι
πιπέρι
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
τριμμένο πικάντικο κασέρι με μπούκοβο (ή άλλο κασέρι)
τριμμένο gooda
καπνιστή πάπρικα
ΣΤΟ ΤΑΨΙ
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσ. ζεστό νερό
ο χυμός από 2 μέτρια λεμόνια
1 κύβος λαχανικών
Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr