59
Υλικά
- portobello 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 50 ml
- δεντρολίβανο 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ξινομυζήθρα 2 κσ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- ελαιόλαδο -
Δοκιμάστηκε δύο φορές τη μια με φύλλο δικό μου και τη δεύτερη με φύλλο κρούστας από καλό εργαστήριο, όπως ακριβώς ήταν και η πρόταση.Μπορώ να πω ότι σε νοστιμιά και τα δύο ήταν υπέροχα όμως εμένα μου άρεσε περισσότερο αυτό με το φύλλο κρούστας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr