131
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 175 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 25 ml
- μήλα 300 γρ
- χαλβάς 100 γρ
- ταχίνι 1 κσ
- σταφίδες μαύρες 50 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Η μηλόπιτα είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, την έχω ψήσει σχεδόν σε κάθε εκδοχή της, όμως μία από τις πιο αγαπημένες μου είναι η μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά με Μέλι, η οποία καταλαβαίνεις γιατί μου αρέσει περισσότερο… Γιατί και απολαμβάνω γλυκό και επωφελούμαι από τη διατροφική αξία του Μακεδονικού Χαλβά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr