141
Υλικά
- μοσχάρι 250 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 2 τμχ
- κίτρινο τυρί 150 γρ
- κασέρι 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πιπεριές ψητές τμχ
- πίκλες τμχ
- ψωμάκι 4 τμχ
- κιμάς χοιρινός 400 γρ
- γάλα 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
- σάλτσα ντομάτας 2 φλ
- πεκορίνο 0.5 φλ
- μπέϊκον 6 φέτ
- μαρούλι 2 φύλλα
Για το cheesesteak sub 250 γρ. μοσχάρι κόντρα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κόκκινα 150 γρ. κίτρινο τυρί, κασέρι, γκούντα κτλ. αλάτι πιπέρι ψητές πιπεριές ή πίκλες για το σερβίρισμα 4 ψωμάκια μακρόστενα Για το meatball sub 400 γρ. μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά 2-3 κ.σ. γάλα γάλα 1 αβγό 2 φέτες ψωμί σε ψίχουλα 1/2 φλ. παρμεζάνα λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι 2 φλ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 4 ψωμάκια μακρόστενα 1/2 φλ. παρμεζάνα ή πεκορίνο 1/2 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr