by admin

Surtch (սուրճ), ο περιβόητος αρμένικος καφές!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σε μία εποχή που ο ετοιματζήδικος καφές έχει καταντήσει να είναι το μόνο είδος που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πίνει στις “ξέφρενες καθημερινές” μας,, το να σηκωθείς από το κρεβάτι ένα πρωινό Σαββάτου και να φτιάξεις έναν ωραίο, σπιτικό, προσεγμένο καφέ, είναι από μόνο του μία διαδικασία εξόχως αναζωογονητική. Βέβαια, για να είναι και το αποτέλεσμα εξ ίσου απολαυστικό, πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες και να ακολουθούνται ορισμένα βήματα που χωρίς αυτά θα βρεθείτε με έναν γαλλικό νεροζούμι, έναν φραπέ χωρίς καθόλου αφρό, έναν αμερικάνικο πιο μαύρο και πηκτό από κατράμι…
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Καφέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com