87
Υλικά
- συκωτάκια κοτόπουλου 700 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- ζωμός κοτόπουλο 150 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- φασκόμηλο 8 φύλλα
- δεντρολίβανο 0.5 κσ
- βούτυρο 50 γρ
Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Δευτερεύον υλικό στα συκωτάκια μου, το μυστηριώδες φασκόμηλο που αποτελεί κλασικό αρωματικό σύντροφο του συκωτιού, αλλά θέλει μέτρο και ισορροπία προκειμένου να μην κυριαρχήσει γευστικά. Κύρια επιδίωξη στο μαγείρεμα προκειμένου να βγουν τα συκωτάκια νόστιμα ψημένα, είναι να παραμένουν ζουμερά μέσα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr