by admin

Συκώτι μοσχαρίσιο λεμονάτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ίσως ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψουμε το μοσχαρίσιο συκώτι και παράλληλα κι ο πιο νόστιμος.
Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το συκώτι και διώχνει την έντονη μεταλλική γεύση του, κάνοντάς το πολύ τρυφερό και γευστικό.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσιο συκώτι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com