281
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 1 κιλ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ξύδι 1 ποτ κρασ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
Ίσως ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψουμε το μοσχαρίσιο συκώτι και παράλληλα κι ο πιο νόστιμος.
Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το συκώτι και διώχνει την έντονη μεταλλική γεύση του, κάνοντάς το πολύ τρυφερό και γευστικό.
Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το συκώτι και διώχνει την έντονη μεταλλική γεύση του, κάνοντάς το πολύ τρυφερό και γευστικό.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com