82
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- ζάχαρη 350 γρ
- βιτάμ 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μήλα 8 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- κανέλα 0.25 κγ
Φαντάσου το μήλο, «τον καρπό της αμαpτίας», καραμελωμένο μέσα σε μια ζύμη γλυκιά και τραγανή σαν μπισκότο. Σήμερα θα σας παρουσιάζω την μηλόπιτα όπως την έκανε η γιαγιά μου. Κάθε μπουκιά και μια αμαpτία, αναμνήσεις βγαλμένες από στοίχους τραγουδιού!
Η συνταγή είναι μια από τις πολλές παραλλαγές που θα συναντήσεις στη μηλόπιτα. Πιο συνηθισμένες είναι το κλασικό κέικ και η αναποδογυριστή. Καιρός για κάτι διαφορετικό και πιο ατομικό γλυκάκι, μιας και παρακάτω θα δεις πως να κάνεις μικρά ατομικά μηλοπιτάκια.
Η συνταγή είναι μια από τις πολλές παραλλαγές που θα συναντήσεις στη μηλόπιτα. Πιο συνηθισμένες είναι το κλασικό κέικ και η αναποδογυριστή. Καιρός για κάτι διαφορετικό και πιο ατομικό γλυκάκι, μιας και παρακάτω θα δεις πως να κάνεις μικρά ατομικά μηλοπιτάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr