Υλικά
- μαγειρικό λίπος 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- βούτυρο γάλακτος 250 γρ
- βιτάμ 200 γρ
- αλυσίβα 1 ποτ
- αμύγδαλα 2.5 κούπα/ες
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- φαρίνα 1.5 κιλ
- λικέρ 1 ποτ κρασ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 3 πκτ
Για τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες βουτύρου, απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10′ στους 200 βαθμούς C να ροδίσει. Τη χοντροκόβουμε.ΥΛΙΚΑ200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος200 γρ. βιταμ 1 ποτήρι αλισίβα κρύα (σταχτόνερο: Βράζουμε δύο
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr