by admin

Γιουβέτσι με μοσχαράκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ)
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
5 κ. σούπας ελαιόλαδο και 1 κ. σούπας φυτίνη με βούτυρο για το κρέας
2 κ. σούπας ελαιόλαδο για το κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καρότο
100 γρ. μαυροδάφνη
1 κονκασέ
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
2 δαφνόφυλλα
5 κόκκους μπαχάρι
1/2 κ. γλυκού ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookeatup.com