83
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μαγειρικό λίπος 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- μαυροδάφνη 100 γρ
- κονκασέ 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- ζάχαρη 0.5 κγ
1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ)
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
5 κ. σούπας ελαιόλαδο και 1 κ. σούπας φυτίνη με βούτυρο για το κρέας
2 κ. σούπας ελαιόλαδο για το κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καρότο
100 γρ. μαυροδάφνη
1 κονκασέ
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
2 δαφνόφυλλα
5 κόκκους μπαχάρι
1/2 κ. γλυκού ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
5 κ. σούπας ελαιόλαδο και 1 κ. σούπας φυτίνη με βούτυρο για το κρέας
2 κ. σούπας ελαιόλαδο για το κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καρότο
100 γρ. μαυροδάφνη
1 κονκασέ
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
2 δαφνόφυλλα
5 κόκκους μπαχάρι
1/2 κ. γλυκού ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com