by admin

Τα 10 πολύτιμα Μυστικά μου, για τραγανά τηγανητά καλαμαράκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

•Πώς θα πετύχω καλαμαράκια μαλακά εσωτερικά και τραγανά απ’ έξω; Τα καλαμάρια είτε τηγανητά είτε μαγειρευτά γίνουν, να θυμάστε ότι θέλουν ελάχιστο μαγείρεμα. Όσο πιο πολύ τα τηγανίζετε ή τα μαγειρεύετε, τόσο πιο ελαστικά με τσιχλωτή υφή γίνονται. •Πως καθαρίζω τα φρέσκα καλαμάρια; 1.Πάντα φορώντας γάντια, τραβάμε το κεφάλι σιγά σιγά προς τα έξω
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr