by admin

Τα ανεβατα της Κρητης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please loginn

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα εκδοχή με λιγότερο βούτυρο και ζάχαρη, αντικαθιστούμε μια ποσότητα ζάχαρης με μέλι και μια ποσότητα βούτυρο με ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για όσους το προτιμούν. Η γεύση είναι φανταστική, γίνονται αφράτα και η γέμιση με την προσθήκη του μελιού δίνει την απαραίτητη γλύκα που χρειάζεται για αυτό το νόστιμο Πασχαλινό έδεσμα της Κρήτης.
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: καλιτσούνια ανεβατά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.irinishomestylecooking.gr