80
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαγειρικό λίπος 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.75 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κονιάκ 0.25 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- αλεύρι 1 κιλ
- καρύδια 200 γρ
- ζάχαρη 2 φλ
- μέλι 2 φλ
Για τους περισσότερους από εμάς η πιό καλή συνταγή πάντα είναι της μαμάς ή της γιαγιάς. Γιατί στην γεύση αυτή κρύβονται οι πιό όμορφες αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας και όλη η προσμονή και η χαρά για τις γιορτές.Έτσι κι εγώ θα σας δώσω τη συνταγή της δική μου μαμάς, αγαπημένη και διαχρονική, με μικρές δικές μου παρεμβάσεις. Η συνταγή αυτή είναι ιδιαίτερα αρωματική: τα αρώματα πορτοκαλιού, η κανέλλα και το γαρύφαλλο αφήνουν τόσο ωραία γεύση στο στόμα ακόμη και λίγη ώρα μετά.
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com