Υλικά
- μαγιά νωπή 30 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- γάλα 1 κούπα/ες
- αλεύρι σκληρό 4 κούπα/ες
- αλάτι 1 κγ
- σπορέλαιο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 150 γρ
Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο καθένας. Φτιάχνονται εύκολα και προσφέρουν μοναδική γεύση και αρώματα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για 16 κρουασάν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.supersyntages.gr