97
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αυγά 1 τμχ
- φρυγανιά 0.5 κούπα/ες
- ντομάτα 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- δυόσμος 2 κσ
- ρίγανη 1 κφτ κγ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 1 σφην
- μουστάρδα 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μελιτζάνες 2 τμχ
- κολοκύθια 4 τμχ
- πατάτες 4 τμχ
- πιπεριές πράσινες 6 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
Θυμάμαι να γυρίζουμε το μεσημέρι απο το πρωινό μπάνιο στη θάλασσα εξαντλημένοι, πεινασμένοι και μια τεράστια πιατέλα με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές, πατάτες κ κεφτεδάκια να κάθεται και να μας περιμένει στο κέντρο του τραπεζιού. Η μυρωδάτη κατακόκκινη σάλτσα ντομάτας ξεχωριστά, περιμένει την στιγμή που θα γίνει η ένωση...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com