320
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 65 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 175 γρ
- κακάο 40 γρ
- καστανή ζάχαρη 120 γρ
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 100 γρ
- ξηροί καρποί 100 γρ
- κουβερτούρα 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
- μέλι 1 κγ
Υλικά Ζύμη 80 γρ. βούτυρο αγελάδας 65 γρ. άχνη ζάχαρη 1 αυγό 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. κακάο Γέμιση 120 γρ. καστανή ζάχαρη, κρυσταλλική 60 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας μας Γκανάς 350 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, 1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr