172
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 250 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 1 τμχ
- λεβάντα 1 κγ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- χυμός λεμονιού 200 ml
- κρέμα γάλακτος 180 ml
- limoncello 20 ml
- λεβάντα 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
Μια τάρτα που έγινε για το δεύτερο εορταστικό μας τραπέζι με φίλους και με «προβλημάτισε» πολύ. Σε πρώτη φάση δεν ήμουν σίγουρη για το αν θα ήθελα να δοκιμάσω και να μοιραστώ με καλεσμένους τη λεβάντα, ένα υλικό που δεν είχα ποτέ άλλοτε χρησιμοποιήσει. Τελικά αυτό ξεπεράστηκε κι όλα πήγαν μια χαρά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr