127
Υλικά
- σαβαγιάρ 200 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 500 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζελατίνη 3 φύλλα
- ζελατίνη 10 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 0.5 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- κεράσια 500 γρ
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών και τα μικρότερα έβερ φυλλαράκια δυόσμου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com