60
Υλικά
- ξινομυζήθρα 100 γρ
- αλεύρι μαλακό 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- λαχανάκια βρυξελών 250 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 70 γρ
- μυζήθρα 70 γρ
- μπλε τυρί 50 γρ
- πιπέρι -
Αυτή εδώ την είδα σε ένα περιοδικό Αγγλικό και πάλι αλλά εγώ κράτησα μόνο την ιδέα υλικών και την έφτιαξα με το ξινοτύρι που η ίδια έφτιαξα και φρέσκια μυζήθρα που μου χάρισαν.Η ζύμη της τάρτας είναι η αγαπημένη μου που φτιάχνω εδώ και χρόνια.Θα σας δώσω και εναλλακτικές προτάσις υλικών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr