188
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κομπόστα βύσσινο 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
Το γλυκάκι που σας προτείνουμε για το πασχαλινό τραπέζι, είναι ελαφρύ, δροσερό, απολαυστικό και λεμονομυρωδάτο!Εντυπωσιακό στην εμφάνιση, θα κλείσει όμορφα το πασχαλινό γεύμα και θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας!Με την συνταγή μας αυτή, θα σας αποχαιρετίσουμε για λίγες μέρες και θα σας ευχηθούμε Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!Να χαρείτε τις άγιες τούτες μέρες κοντά στους αγαπημένους σας, με υγεία και αγάπη!Θα είμαστε και πάλι κοντά σας μετά το Πάσχα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com