by admin

Τάρτα με σπαράγγια, κατίκι Δομοκού και χοιρομέρι Ζακύνθου - Πώς καθαρίζουμε σπαράγγια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μεγάλη Δευτέρα, ψωνίζοντας στο σούπερ μάρκετ, έπιασα ένα μάτσο σπαράγγια. Η μόνη εμπειρία με σπαράγγια που έχω, είναι με άγρια, που βγαίνουν εδώ στο τέλος του χειμώνα, αρχές άνοιξης. Του εμπορίου δεν τα είχα δοκιμάσει. Τα πήρα χωρίς να ξέρω τι θα τα κάνω, αλλά σίγουρα θα τα χρησιμοποιούσα για το πασχαλινό τραπέζι...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: αλμυρή τάρτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com