94
Χρησιμοποίησα σφολιάτα αλλά αν έχετε ζύμη για τάρτα ή κάποια άλλη ζύμη για galette, όπως αυτή με αλεύρι spelt ή αυτή με αλεύρι ολικής άλεσης, μπορείτε κάλλιστα να την χρησιμοποιήσετε. Η γεύση της; Γλυκιά και αλμυρή, γήινη και ουμάμι, βουτυρένια και ξινούτσικη. Τί άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από μια αλμυρή τάρτα; Φτιάξ’τε την λοιπόν, όσο ακόμα μπορείτε να βρείτε ντομάτες της προκοπής. Είναι πανεύκολη, γρήγορη και υπερνόστιμη.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com