Υλικά
- βούτυρο 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αλεύρι μαλακό 270 γρ
- κακάο 30 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 30 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 300 γρ
- αυγά 320 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- κακάο -
- πορτοκάλι γλυκό -
150 γρ. βούτυρο Lurpak 150 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. σκόνη κακάο 30 γρ. σκόνη αμυγδάλου 1 μεγάλο αβγό 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ. βούτυρο Lurpak soft 250 γρ. αβγά 75 γρ. ζάχαρη 2-3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou Γλυκό πορτοκάλι Κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou Σκόνη κακάο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr