64
Υλικά
- βούτυρο 170 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- αλεύρι 150 γρ
- καρύδια 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- γάλα 3 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- τσένταρ 100 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Υλικά για ταρτιέρα 26-28 εκ.: Για τη ζύμη: 170 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αβγό 1/2 κ.γλ. αλάτι 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. τριμμένα καρύδια Για τη γέμιση: 3 αβγά και 1 κρόκος 300 ml κρέμα γάλακτος 3 κ.σ. γάλα 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr