by admin

Ταρτάκια φράουλας (με crème légère φράουλας και φρέσκιες φράουλες)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ζύμη για τις μικρές αυτές τάρτες είναι pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) με προσθήκη τριμμένης αμυγδαλόψιχας η οποία την κάνει πιο ενδιαφέρουσα γευστικά αλλά και ως προς την υφή της. Είναι εύθρυπτη, βουτυρένια, τραγανή και λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα ενώ τα σποράκια βανίλιας στη ζύμη χαρίζουν το ασύγκριτο άρωμα και τη μοναδική γεύση τους που την αντιλαμβάνεσαι σε κάθε μπουκιά. Η γέμιση είναι μια crème légère, που είναι κρέμα ζαχαροπλαστικής στην οποία προστίθεται χτυπημένη σατνιγύ...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: τάρτα φράουλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com