89
Υλικά
- αλεύρι 140 γρ
- μαργαρίνη 70 γρ
- πάστα ελιάς 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 4 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ανθότυρο 40 γρ
- φέτα 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- αυγά 1 τμχ
- ρεγκάτο 50 γρ
- πάστα ελιάς 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 2 κσ
140 γρ. αλεύρι 70 γρ. μαργαρίνη 2 γεμάτες κ.σ. πάστα ελιάς χτυπημένη στο μούλτι με 4 λιαστές ντομάτες 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κοφτό κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. νερό (αν χρειαστεί) 40 γρ. ανθότυρο 50 γρ. φέτα 50 ml κρέμα γάλακτος 1 αβγό 50 γρ.ρεγκάτο τριμμένο (είτε χοντρό είτε ψιλό) λίγο ξερό δυόσμο 2 κ.σ. από την πάστα ελιάς με τις λιαστές ντομάτες που σημειώσαμε στη ζύμη
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr