62
Υλικά
- σπορέλαιο 1 φλ
- γιαούρτι αγελαδινό 1 κεσεδάκι/α
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- τυρί 0.5 κιλ
- αλεύρι -
Υλικά: 1 φλ. σπορέλαιο 1 φλ. νερό 1 γιαούρτι αγελαδινό 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ 3 αυγά 1/2 κιλό τυρί αλεύρι όσο πάρει Εκτέλεση: Ανακατώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το τυρί. Αφού γίνει σαν χυλός τρίβουμε το τυρί επάνω και με ένα πιρούνι το πατάμε μέχρι να χαθεί μέσα στη ζύμη....
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr