Υλικά
- μαύρη σοκολάτα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- μαρεγκάκια 100 γρ
- λικέρ καφέ 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- φουντούκι 60 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Κάποιες φορές, θέλεις ένα επιδόρπιο που να τα έχει όλα. Να είναι πλούσιο, κρεμώδες, σοκολατένιο, απαλό και τραγανό ταυτόχρονα.Θες ένα παγωμένο επιδόρπιο που να είναι κάτι παραπάνω από απλό παγωτό. Που να είναι πολύ πιο εύκολο στην ετοιμασία του από το παγωτό. Που να’ ναι κολασμένα εύγεστο...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com