103
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 4 τμχ
- κολοκύθια 6 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 5 τμχ
- βασιλικός 1 μάτσο/α
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- παρμεζάνα 3 κσ
Τα ψητά λαχανικά είναι για μένα από τους πιο νόστιμους τρόπους για να απολαμβάνει κανείς κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες τώρα το καλοκαίρι, χωρίς πολλές σάλτσες. Πρόσφατα τα έφαγα σε μια τερίνα στο πολύ ωραίο γαλλικό μπιστρό στη Σύρο, το Le Perroquet Tranquille, και ενθουσιάστηκα: τι ωραία ιδέα! Έτσι αποφάσισα να επαναλάβω το εγχείρημα στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu