41
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 1 κσ
- γάλα 400 ml
- λάδι 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 750 γρ
- φέτα 200 γρ
- ασπράδι 2 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
Διαλύουμε την μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μισό αλεύρρι, το αλάτι και δουλεύουμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη. Τη βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει. Όταν είναι έτοιμη την δουλεύουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 3 μέρη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr