22
Υλικά400 γρ. φρέσκιες γαρίδες½ κιλό καλαμαράκια½ κιλό μύδιαΜισό κιλό ρύζι μπονέτ1 κρεμμύδιΝτοματοπελτέ½ πράσινη πιπεριά1 σκελ. σκόρδοΕλαιόλαδοΣαφράνΑλάτιΔιαδικασίαTo εθνικό φαγητό των Ισπανών με καταγωγή από τη Βαλένθια και στάνταρ συστατικά: το ρύζι, το σαφράν και το παρθένο ελαιόλαδο. Το όνομά του προέρχεται από το σκεύος μέσα στο οποίο μαγειρεύεται, "paellera" που είναι ένα ρηχό, επίπεδο, πλατ
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com