87
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές τουρσί 3 τμχ
- ξύδι 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- ρυζάλευρο 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- λάδι 0.5 ποτ
- κάρυ 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ανανάς 4 φέτ
- βούτυρο 20 γρ
Υλικά:
600 γραμμ. κιμά χοιρινό
1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
2-3 πιπεριές τουρσί
1/2 κουτ. γλυκού ξίδι
2 κουτ. γλυκού ρυζαλευρο ή κόρν φλαουρ
1 αυγό
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1/2 που. νερού λάδι
1/2 κουτ. γλυκού καρρυ
5-6 γαρύφαλλα (κοπανισμενα)
1 λεμόνι
3-4 φέτες ανανά κονσέρβα (κομμένες μικρά τετράγωνα κομμάτια)
20 γραμμή. βούτυρο
λίγα φύλλα μαρούλι
αλάτι
μαϊντανό
600 γραμμ. κιμά χοιρινό
1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
2-3 πιπεριές τουρσί
1/2 κουτ. γλυκού ξίδι
2 κουτ. γλυκού ρυζαλευρο ή κόρν φλαουρ
1 αυγό
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1/2 που. νερού λάδι
1/2 κουτ. γλυκού καρρυ
5-6 γαρύφαλλα (κοπανισμενα)
1 λεμόνι
3-4 φέτες ανανά κονσέρβα (κομμένες μικρά τετράγωνα κομμάτια)
20 γραμμή. βούτυρο
λίγα φύλλα μαρούλι
αλάτι
μαϊντανό
Διάβασε τη συνταγή στο cook-notebook.blogspot.gr