Υλικά
- πατάτες βραστές 0.5 κιλ
- ντομάτα 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- μαγιονέζα 1 βάζο/α
- λάδι 1 φλ
- ξύδι 0.25 φλ
- αυγά βραστά 1 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- κάππαρη 0.5 κσ
- κρεμμύδια 0.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
1/2 κιλό πατάτες βραστές
3 ωτομάτες
3 πράσινες πιπεριές
3 αυγά σφιχτά
1 μικρό βάζο μαγιονέζα
Για την σάλτσά Βινεγκρέτ:
1 φλ. τσαγιού λάδι
1/4 φλ τσαγιού ξίδι
1 αυγό σφιχτό
1 κουτ. σούπας αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
1 κουτ. σούπας μαϊωτανό (ψιλοκομμένο)
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1/2 κουτ. σούπας κάππαρη
1/2 κουτ. σούπας κρεμμύδι ( ψιλοκομμένο)
αλάτι, πιπέρι
3 ωτομάτες
3 πράσινες πιπεριές
3 αυγά σφιχτά
1 μικρό βάζο μαγιονέζα
Για την σάλτσά Βινεγκρέτ:
1 φλ. τσαγιού λάδι
1/4 φλ τσαγιού ξίδι
1 αυγό σφιχτό
1 κουτ. σούπας αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
1 κουτ. σούπας μαϊωτανό (ψιλοκομμένο)
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1/2 κουτ. σούπας κάππαρη
1/2 κουτ. σούπας κρεμμύδι ( ψιλοκομμένο)
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cook-notebook.blogspot.gr