124
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- αλεύρι 155 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- νερό 1.5 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- μόρφατ 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- βούτυρο 1 κγ
- νερό 1 κούπα/ες
- κορν φλάουρ 2 κσ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,155 γραμμάρια αλεύρι,125 γραμμάρια ζάχαρη,1 μπέικιΝ παουντερ,1 βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com