91
Υλικά
- φιστίκι Αιγίνης 200 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- καρύδια 200 γρ
- κανέλα 1 κγ
- φύλλο Βηρυτού 1 πκτ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο γάλακτος 200 γρ
- βούτυρο πρόβειο 200 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- μέλι 1 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com