16
Υλικά
- ρύζι jasmine 2 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- μπαμπού 50 γρ
- baby corn 5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 120 γρ
- αυγά 4 τμχ
- τσίλι 0.5 κσ
- μπαχαρικά 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- ηλιέλαιο 5 κσ
Υλικά (για 3 άτομα) 2 φλιτζ τσαγιού ρύζι jasmine (για εκτέλεση βλέπε εδώ) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 καρότο μικρό κομμένο καρέ 1 κολοκυθάκι κομμένο καρέ 50 γραμμάρια μπαμπού φύτρες σε φέτες (bamboo shoots) 5 baby corns κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά μικρή πράσινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά μικρή κόκκινη ψιλοκομμένη 120 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή shiitake κομμένα σε φέτες 4 αυγά (χτυπημένα) 1/2 κουτ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com