by admin

Θρακιώτικοι Τζιγεροσαρμάδες (της Μαριγούλας)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ενας πεντανόστιμος παμπάλαιος Θρακιώτικος μεζές, μια υπέροχη λιχουδιά. Παρέα με τον Θρακιώτικο καβουρμά θεωρώ ότι είναι τα δυο πλέον κρεατοφαγικά χαρακτηριστικά πιάτα της Θρακιώτικης κουζίνας. Οι τζιγεροσαρμάδες καταψύχονται πολύ καλά οπότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε πριν τις φορτωμένες με δραστηριότητες μέρες του Πάσχα και να τους καταψύξετε όπως έκανα εγώ. Την ημέρα του Πάσχα θα τους ζεστάνετε πάρα πολύ καλά και θα τους σερβίρετε ολόφρεσκους! Είναι ένα έδεσμα ωδή στο δικό μας Ελληνικό Πάσχα γεμάτο φρέσκα ανοιξιάτικα μυρωδικά, ένας πραγματικά αξεπέραστος μεζές. ...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τζιγεροσαρμάδες
Τοπική: Θρακιώτικη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το eri-captaincook.blogspot.com