146
Αφαιρούμε και το δόντι και ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια.Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια και το σκόρδο να γυαλίσουν.Ρίχνουμε τα πλοκάμια, το καρότο, το σπανάκι και σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά.Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ρύζι με τον άνιθο.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού.Παίρνουμε το θράψαλο, το καθαρίζουμε εσωτερικά και το πλένουμε.Με προσοχή τα γεμίζουμε με τη γέμιση κατά τα 2/3.Κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com