by admin

Θράψαλα γεμιστά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αφαιρούμε και το δόντι και ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια.Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τα κρεμμύδια και το σκόρδο να γυαλίσουν.Ρίχνουμε τα πλοκάμια, το καρότο, το σπανάκι και σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά.Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ρύζι με τον άνιθο.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού.Παίρνουμε το θράψαλο, το καθαρίζουμε εσωτερικά και το πλένουμε.Με προσοχή τα γεμίζουμε με τη γέμιση κατά τα 2/3.Κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδα.
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το lilaspurplethoughts.blogspot.com