65
Υλικά
- θράψαλα 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μπαχάρι 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ξύδι 1 κσ
- κριθαράκι 1 φλ
θα χρειαστούμε για 2 μερίδες:
500 γρ θράψαλα (κατά προτίμηση τα πλοκάμια τους)
3. κουτ. σ. ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια σε φέτες
1 σκελ. σκόρδο
1 πιπεριά καυτερή
2 μπαχάρια
1 δαφνόφυλλο
αλάτι
πιπέρι
1 κουτ.σ. ξύδι
λίγη πάπρικα καυτερή
1 φλυτζ. τσ. κριθαράκι
λίγο νερό
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com