206
Υλικά
- θράψαλα 600 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- τσίπουρο 1 σφην
Υπέροχος ουζομεζές, που μπορεί να σερβιριστεί και στο σαρακοστιανό τραπέζι.
Τα θράψαλα δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα καλαμάρια, αλλά όταν είναι ολόφρεσκα και μαγειρευτούν σωστά γίνονται και αυτά γευστικά! Σήμερα θα τα απολαύσουμε σε μία συνταγή με ελάχιστα υλικά, οικονομική, απλή και γρήγορη!
Τα θράψαλα δεν είναι τόσο νόστιμα όσο τα καλαμάρια, αλλά όταν είναι ολόφρεσκα και μαγειρευτούν σωστά γίνονται και αυτά γευστικά! Σήμερα θα τα απολαύσουμε σε μία συνταγή με ελάχιστα υλικά, οικονομική, απλή και γρήγορη!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com