13
Υλικά
- πατάτες 5 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- πιπεριές ψητές 2 τμχ
- πάριζα 200 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- καλαμπόκι 1 κονσέρβα
- αυγά 4 τμχ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- ελαιόλαδο 150 ml
- μουστάρδα 150 γρ
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες και τα καρότα. Τα βράζουμε σε νερό με αρκετό αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη την πάριζα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε σε κομμάτια τα αυγά. Αναμειγνύουμε όλα τα κρύα υλικά για την σαλάτα μαζί. Σε στενόμακρο σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες και τα καρότα. Τα βράζουμε σε νερό με αρκετό αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη την πάριζα. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε σε κομμάτια τα αυγά. Αναμειγνύουμε όλα τα κρύα υλικά για την σαλάτα μαζί. Σε στενόμακρο σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr