54
Δοκιμάστε το αρέσει πολύ !!!
Κάνουμε την τηγανιά όπως ξέρουμε ή διαβάστε παρακάτω συνταγή.
Αδειάζουμε ένα καρβέλι την ψίχα από μέσα ρίχνουμε κάτω στην βάση του διάφορα τυριά πχ κασέρι ή γκούντα.
Βάζουμε την τηγανιά μέσα το γεμίζουμε ,και πάλι κασέρι ή τυριά διάφορα επάνω και στα πλαϊνά.
Κλείνουμε με το καπάκι .
Όλο το ψωμάκι το αλείφουμε με βούτυρο και το βάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα ..μέχρι να ροδίσει...180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο !!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com