109
Υλικά
- μανιτάρια ξερά 30 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 100 γρ
- μπαμπού 100 γρ
- αρακάς 200 γρ
- λάδι -
- ζωμός λαχανικών 0.125 λτ
- ζάχαρη 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κορν φλάουρ 0.5 κγ
- σησαμέλαιο 1 κγ
Ήρθε η ώρα να κλείσω τα ποστ με τις κινέζικες συνταγές. Για τελευταίο άφησα το πιάτο με τα τηγανητά λαχανικά, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Κρατήστε την ππληροφορία ότι τα λαχανικά θα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά για να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com