74
Υλικά
- ραβιόλια 1 πκτ
- buttermilk 1 κούπα/ες
- φρυγανιά 1.5 κούπα/ες
Η τρίτη μπουκίτσα θα σας ενθουσιάσει! Φρέσκα ραβιόλια με gorgonzola και mascarpone -παναρισμένα και τηγανισμένα σε ελαιόλαδο- πασπαλισμένα με παρμεζάνα, παρέα με σάλτσα τομάτας με βασιλικό. Δαγκώστε το τραγανό ραβιολάκι. Νιώστε τη γεύση του ζεστού τυριού, τη δροσερή γεύση της σάλτσας τομάτας, τη γλύκα της πάστας. Τέλειο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr