90
Υλικά
- ρύζι μακρύκοκο 400 γρ
- ρύζι jasmine 400 γρ
- τόφου 500 γρ
- σάλτσα σόγιας 15 ml
- τσίλι 3 τμχ
- τσίλι 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σπαράγγια 4 τμχ
- φύτρες σόγιας 50 γρ
- φυστικέλαιο 50 ml
- μαύρα φασόλια 20 γρ
- φασολάκια 20 γρ
- κόκκινα φασόλια 20 γρ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
400 γρ. ασιατικό μακρύκοκκο ρύζι, π.χ. ρύζι γιασεμιού 500 γρ. σφιχτό τόφου 15 ml. σκουρόχρωμη σάλτσα σόγιας 3 κόκκινες και 3 πράσινες πιπεριές τσίλι 3 σκελίδες σκόρδο 1 μικρό κρεμμύδι 4 πράσινα σπαράγγια 50 γρ. φύτρες σόγιας 50 ml. φυστικέλαιο 20 γρ. αλατισμένα μαύρα φασόλια 20 γρ. βρασμένα πράσινα φασολάκια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr