Υλικά
- σπανάκι 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κορν φλάουρ 80 γρ
- αλεύρι 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι -
- σάλτσα σόγιας -
- ξύδι -
- φρέσκο κρεμμυδάκι -
- μπούκοβο -
- πιπεριές 1 τμχ
Ξεκινάω τις κινέζικες συνταγές, με το σπανάκι που έκανε εντύπωση σε όλους, αφού ήταν ολόκληρα τα φύλλα, τα οποία τα βουτούσε σε χυλό και τα τηγάνιζε. Ήταν πάρα πολύ νόστιμο και το λέω εγώ, που δεν είμαι του τηγανητού. Καλό είναι, να τι φτιάξετε λίγο πριν το σερβίρετε για να κριτσινίζει, διαφορετικά, με την ώρα μαλακώνει.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com