by admin

Τιραμισού με ρικότα και ελληνικό καφέ Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ελληνική εκδοχή του τιραμισού μας αρέσει εξίσου...Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα και την ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, προσθέτοντας σταδιακά έναν-έναν τους κρόκους. Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τιραμισού
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr