189
Υλικά
- κρόκοι 3 τμχ
- ασπράδι 3 τμχ
- ρικότα 180 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- κονιάκ 1 κγ
- ελληνικός καφές 1.5 φλ
- πτι μπερ 12 τμχ
- κακάο -
Η ελληνική εκδοχή του τιραμισού μας αρέσει εξίσου...Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρικότα και την ανακατεύουμε με αυγοδάρτη, προσθέτοντας σταδιακά έναν-έναν τους κρόκους. Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr