84
Υλικά
- portobello 1 κιλ
- ρύζι καρολίνα 0.5 φλ
- ρύζι γλασέ 0.5 φλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 10 γρ
- αλεύρι 2 κσ
- κρόκοι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello ½ φλιτζ. τσαγιού ρύζι καρολίνα ή γλασέ ( εναλλακτικά τρ αχανάς) 1 200 ml χλιαρό νερό (4-5 πιάτα) ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ½ ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμέν α 1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμέν ο 10 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 1-2 κουτ. σούπας αλεύρι 1 κρόκος αυγ ού Χυμός από 1 λεμόνι Ε λαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr