Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κριθαράκι 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- λευκό κρασί 100 ml
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 2 ντομάτες τριμμένες 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 1 φύλλο δάφνης 4 κόκκοι μπαχάρι 100 ml λευκό κρασί ξηρό Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr