106
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- ηλιέλαιο 3 κσ
- ξύδι 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κιμάς χοιρινός 400 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- πράσα 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
Υλικά (για ζύμη)
1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες
3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
3 κουτ. σούπας ξύδι
350 ml χλιαρό νερό
1 αυγό
Αλάτι
Αλεύρι (για άνοιγμα των φύλλων)
Φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαιόλαδο (για άλειμμα των φύλλων)
1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες
3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
3 κουτ. σούπας ξύδι
350 ml χλιαρό νερό
1 αυγό
Αλάτι
Αλεύρι (για άνοιγμα των φύλλων)
Φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαιόλαδο (για άλειμμα των φύλλων)
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr